مركز آموزشي درماني هاجر (س) شهرکرد
۱۴۰۰/۵/۸
1400/04/11
وداع با پیکر شادروان خانم دکتر راضیه نجفی رزیدنت سال 3داخلی

روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) از وداع جامعه علوم پزشکی با پیکر خانم دکتر راضیه نجفی خبر دادو در این خبر آمده:

إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ" جامعه علوم پزشڪی ومدافعان سلامت مرڪز هاجر(س) باحضور پرشور ، امروز برای اخرین بار باتقدیم گل با یڪی از اعضای خانواده بزرگ علوم پزشڪی شادروان خانم دڪتر راضیه نجفی وداع ڪردند;

متن پیام تسلیت ریاست مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) بمناسبت درگذشت خانم دکتر راضیه نجفی بدین شرح است :

درگذشت ناباورانه دستیار داخلی دانشگاه علوم پزشکی مرحومه مغفوره خانم دکتر راضیه نجفی، موجب تألم و تأثر اساتید ودانشجویان و دانشگاهیان پرسنل وکارکنان دانشگاه گردید. ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم ایشان، از خداوند منان برای بازماندگان صبرجمیل و برای آن عزیز سفرکرده غفران و رحمت واسعه الهی مسألت دارم.

در ادامه خبر آمده: ضمن تقدیر وتشڪرجهت برگزاری مراسم باشکوه ،تشییع وخاکسپاری سرڪار خانم دڪتر راضیه نجفی از مقابل مرڪز آموزشی درمانی هاجر(س) تا روستای محل تولدش میانطلان با حضور مسئولین وسروران گرانقدروباهمت

جناب آقای دکتر احمد رئیسی(ریاست محترم مرڪز هاجر)

حضور جناب آقای دکتر اکبرسلیمانی

جناب آقای درخشان روابط عمومی محترم دانشگاه

جناب آقای دکترمسعودی (مسوول بازرسی دانشگاه)

جناب آقای دکتر طهماسبیان(معاون فرهنگی دانشگاه)و مدافعان سلامت

بدین وسیله از عنایت و حسن توجه کلیه سروران، دوستان، آشنایان و همکاران

که در همه مراحل جامعه پزشڪی را مدیون لطف و غریق محبت خویش نمودند از صمیم قلب تقدیر و تشکر نموده

و برای همگان از خداوند رحمان، حضور در مرکب نورانی امام زمان (عج) را در عصر ظهور مسئلت می‌نماییم.

تعداد بازدید:
نویسنده:
ص. حیدری
منبع:
روابط عمومی هاجر(س)
آدرس : شهركرد – خيابان پرستار

تلفن تماس: 32225505،32220016-038

دورنگار: 32243715 -038
تاریخ بروز رسانی 1400/05/08
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.